group

vlnr: Marjan Brants, Dennis Houben, Bob Segers, Raf Segers, Danielle Joosten, Chris-Laurenz Liesenborghs, Rita Westhovens, Wim Segers, Tom Fonteyn, Sonja Vrancken

designer Wim Segers ontvangt Henry van de Velde lifetime achievement award 2022

Wim Segers In 2022 ontving Maaseikenaar Wim Segers de prestigieuze Henry van de Velde Lifetime Achievement Award van Flanders DC. Tijdens een gesloten ceremonie in de Brusselse Bozar bekroonde de jury de allround ontwerper van Studio Segers om ‘zijn no nonsensedesign en integrale aanpak die garant staan voor professionaliteit, tijdloze eenvoud, functionaliteit en duurzaamheid’.

Wim: “Deze award is een bijzondere eer en erkenning voor ons hele ontwerpteam. Dit is geen eindpunt, maar de start voor een nieuwe generatie die ervaring combineert met jeugdig dynamisme.”

Wim Segers, allround designer
Deze Henry van de Velde Lifetime Achievement Award is een erkenning ...

lees het volledige artikel

creatieve studio
voor architectuur,
productdesign
en grafische vormgeving

studio segers architecten

Van nieuwbouw, totaalrenovatie tot interieur;
Ons team legt graag de fundamenten voor hedendaagse architectuur. Optimaal leefcomfort en doordachte functionaliteit voor zowel particulier als projectmarkt. Oog voor detail, licht en ruimte bepalen de architecturale visie.

lees meer
onze projecten

studio segers productdesign

Productdesigners Wim Segers, Bob Segers en Tom Fonteyn staan voor een no-nonsense aanpak. Ieder ontwerp doorloopt een logisch ontwerpproces waarbij het verwerken van producteisen wordt vertaald naar uitgesproken karaktervolle entiteiten. Met respect voor de context, duurzaam materiaalgebruik en een doorgedreven esthetiek wordt gewerkt aan kwalitatieve producten die hun weg naar de markt vinden.

lees meer
onze projecten

studio segers
grafische vormgeving

Merk/versterkende visuele communicatie is altijd gebouwd op stevige fundamenten. De analyse, strategische en creatieve uitwerking is een proces waarin het team - met de nodige empathie - een groot verschil maakt. 

lees meer
onze projecten